Износ: 40,000 денари
Рок: 6 месеци

Брзи Кредити од FlexCredit

Ние во ФлексКредит ќе се грижиме за Вашите финансиски потреби и ќе Ви ги обезбедиме потребните средства. Со нас ќе добиете беспрекорна услуга, брзи процедури, транспарентни услови и флексибилни решенија. Отвораме филијали низ целата земја за да бидат близу до вас кога итно ви требаат пари.

Каде да не најдете?

Отвораме филијали во различни градови за секогаш да бидеме близу вас

Сметајте на нас

Ние сме подготвени да одговориме на сите ваши прашања. Кoнтактирајте не на телефонскиот број 13505 или на нашата е-пошта [email protected]

Како да ви помогнеме?

Ние ќе се погрижиме да добиете најсоодветен кредит, прилагоден на Вашите индивидуални потреби и можности

Безбедност на личните податоци

Ние одговорно ќе ги чуваме вашите лични податоци во согласност со Законот за заштита на личните податоци на Република Северна Македонија

Брзо процесирање?

Нам ќе ни требаат само 15 минути за да ја потврдиме валидноста на личната карта или пасош за да го одобриме посакуваниот износ

Регистрација

Флекс Кредит ДОО Скопје е компанија лиценцирана од Министерство за Финансии на Република Северна Македонија како небанкарска финансиска институција со решение за работа број 13-1659/2

Брз кредит од FlexCredit во 3 чекори

1

Изберете производ

Погледнете ги видовите на брзи кредити на FlexCredit и изберете го вистинскиот за Вас.

2

Аплицирајте

Посетете ја нашата филијала и пополнете го формуларот за брз кредит или аплицирајте преку Интернет, за само неколку минути, овде

3

Исплата на Вашите средства

Износот на вашиот кредит може да го добиете во готово во нашите филијала или со банкарски трансфер на Вашата трансакциска сметка

Која ми е најблиската филијала на FlexCredit?

Во нашата желба да бидеме достапни и поблиски до нашите клиенти, воспоставуваме мрежа на филијали низ целата земја која Ви стои на располагање со нашиот надлежен персонал. Најдете ја најблиската филијала!

6+
Европски Држави
3000+
Вработени
350+
Филијали
Кој ми е најблиската филијала на FlexCredit?
Филијали на FlexCredit